Hollands Kalfsvlees

Ons kalfsvlees, uit Hollandse weiden, is wereldberoemd om de uitstekende kwaliteit. Hollands Kalfsvlees combineert een fijne smaak met een laag vetpercentage. Kenmerkend is het kleine vetrandje waardoor het vlees lekker sappig blijft tijdens het bakken. Het is dus raadzaam om dit vetrandje pas af te snijden ná het bakken. Dan kunt u echt genieten van een lekker mals en sappig stukje kalfsvlees. Bijvoorbeeld geserveerd met goudgeel gebakken aardappelschijfjes.

Hieronder een overzicht:

  • kalfsoester
  • kalfsschnitzel
  • kalfshaas
  • kalfslapje
  • kalfsfricandeau
  • kalfsribeye
  • kalfsentrecote
  • kalfsriblappen
  • kalfssucade
  • kalfsschenkel
  • kalfspoulet

van Haaster, Keurslager

Ster Bastion 42
1991PN Velserbroek
0235383900

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten