Theo van Haaster, Keurslager

Over onze Keurslagerij

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Met goud bekroond

Jaarlijks worden er nieuwe specials van Theo van Haaster onderscheiden met het predikaat “MET GOUD BEKROOND”. Deze producten moeten voldoen aan strenge hygiëne en smaakeisen en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters.

Filet American

  • 100 % magere biefstuk tartaar
  • onze eigengemaakte saus
  • speciale kruidenmelange

Erwtensoep

  • eigengemaakte bouillon
  • Spliterwten en verse groenten
  • speciale kruiden
  • rookworst

Grillworst

  • mager varkensvlees
  • met kaas of zonder
  • kruidenmelange
  • afgegrild

Paardenworst

  • mager paardenvlees
  • speciale kruidenmelange
  • bouillon

Rookworst

  • mager varkensvlees
  • varkensspek
  • kruidenmelange
  • gerookt en gekookt

Leverworst

  • varkenslever
  • varkensspek
  • kruidenmelange

Luxe vlugklaar

Balletje speciaal

Varkensbraadworst met speciale kruiden, omwikkeld met spek en gemarineerd in kruidenolie.

Braadadvies: ca 15 minuten in ruim boter. 

Katenhaasje

Varkenshaasje omwikkeld met katenspek en lekkere kruiden.

Braadadvies: ca 15 minuten in ruim boter. 

Gevulde filet

Varkensfiletlapje gevuld met lekker gekruid gehakt.
Ook lekker voor kinderen. 

Braadadvies: ca 8 minuten bakken.

Boeren kotelet

Tussen-rib karbonade gekruid met een heerlijke kruidenolie. 

Braadadvies: ca 10 minuten braden.

Duitse biefstuk

Mager grof gehakte biefstuk met lekkere pittige kruiden.

Braadadvies: ca 4 minuten braden.

Runderreepjes

In reepjes gesneden biefstuk gemarineerd met een lekkere kruidenolie. 

Braadadvies: roerbakken.

Vleeswaren

In onze winkel vindt u elke dag een "keur" aan verse vleeswaren. Van heerlijke leverworst tot onze veel verkochte eigen grillworst. Want veel producten maken wij zelf. Natuurlijk hebben wij ook buitenlandse specialiteiten in huis. Meer dan genoeg inspiratie voor een heerlijk belegd broodje.

Peterselie kiprollade

Een lekker gekruide eigengemaakte kiprollade, lekker zacht van smaak en toch mager.

Magere runderrollade

Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.

Verduurzaamde soorten

Eigengemaakt rookvlees, Spinata Romana, Parmaham, Serranoham of een heerlijke Montenauer.

Bourgondische gebraad

Een mager varkensfilet met een eigen melange van kruiden, afgegrild in de oven op een lage tempratuur.

Runderrosbief

Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proeft u.

Beenham

Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.

Eigen Worstmakerij

In onze worstmakerij produceren wij de lekkerste worsten en vleeswaren. Allemaal bereidt uit verse grondstoffen en specerijen. De ambachtelijkheid en de smaak van vroeger proeft u erin terug. Alles wat wij maken doen wij met liefde voor het vak daarom is smaak bij ons belangrijker dan de prijs.

  • gekookte worst
  • rauwe rookworst
  • leverworst
  • grillworst
  • grillworst met kaas
  • paardenworst
  • eiersalade
  • boerenham
  • Zeeuws spek
  • erwtensoep
  • spareribs
  • hamsalade
  • nasi
  • tonijnsalade

Theo van Haaster, Keurslager

Ster Bastion 42
1991PN Velserbroek
0235383900
0235492629

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten