Snel naar
Inhoud

Schepsalades

Wij hebben de lekkerste salades, lekker voor 's avonds op een toastje of op de boterham. Hieronder een gedeelte van ons assortiment.

Tonijnsalade (eigengemaakt)

De heerlijke sappige tonijn, gecombineerd met een romige, kruidige dressing garandeert u een TOP product op zowel brood als toast, bij de lunch of bij de borrel.
 

Amerikaansegrillsalade

Een (h)eerlijke frisse salade met verse grillworst en een zachte romige dressing. Uitstekend geschikt voor bij de lunch of de barbecue.
 

Kip kerrysalade

Rijk gevuld met een hoog percentage sappig kippenborstvlees en op smaak gebracht met een speciale kerriemelange waarin ananas en fijne tuinkruiden voor de frisse nasmaak zorgen.
 

Scharrelsalade

Scharrel eiersalade met augurk, wortelreepjes en vruchten afgegarneerd met saus. (veretarisch)
 

Krabsalade

Dit, in de professionele keuken, zo gewaardeerde product is zorgvuldig samengesteld uit o.a. zuivere krab, een speciale dressing en een bouquet van kruiden. Als finishing touch is een vleugje Franse cognac toegevoegd.
 

Zalmsalade

Een verfijnde zalmsalade, boordevol zalm in een romige dressing met fijne tuinkruiden. Heerlijk als borrelhapje, op toast of op een luxe broodje bij de brunch, lunch of buffet.
 

Eiersalade

Een rijkgevuld product met verse eieren in een romige dressing met fijne tuinkruiden. Fris van kleur en bovendien zonder onnodige toevoegingen. Geschikt voor sandwiches of als specialiteit bij de brunch.
 

Russisch eisalade

Aardappel vleessalade met augurk, ananas, zilverui, wortelreepjes, mandarijn, mais afgegarneerd met saus.
 

Vleessalade

Naar oud Duits recept. Goed gevulde vleessalade in een fijne gekruide dressing met een romige nasmaak. Een smaakvolle stoffering voor brood of toast.
 

Pittige kipsalade

Een regelrechte oosterse verrassing: gemarineerde gegrilde kipfilet in een kruidige saus: heerlijk hartig op brood of toast.
 

Beenhamsalade

Een heerlijke eigengemaakte salade met de meest verse ingrediënten een salade die zich niet laat omschrijven maar die u eigenlijk gewoon moet komen proeven!