Snel naar
Inhoud

Bianca Serrano

Medewerster van het jaar!

Tijdens de feestavond van Keurslagerwerkgroep Haarlem werd Bianca Serrano Saavedra gekroond tot verkoopmedewerkster van het jaar. Ze ging naar huis met een grote bos bloemen, een beautyprijs en een ‘smile’ van oor tot oor. Als half Spaanse is ze gek op mediterraans eten en op de oer-Hollandse maaltijden van haar moeder. Internationaal en van alle markten thuis, mag ik u voorstellen?

Bianca Serrano Saavedra werkt twee dagen in de week bij Keurslagerij Van Haaster, Velserbroek. Bianca is 20 jaar en al 5 jaar verliefd op Frank Meems. Momenteel is Bianca bezig aan het laatste jaar van de Pabo.

Theo en Gerdien van Haaster over Bianca

“Bianca is als 16 jarige begonnen op de zaterdag. Al snel viel ze ook doordeweeks in zodat ze erg veel leerde in de slagerij. Inmiddels is ze van alle markten thuis. Ze verzorgt de complete saladehoek, inclusief het bereiden van diverse salades. Alle vlugklaarproducten en specialiteiten kan ze maken. Het vleeswarenmeubel op orde brengen is een eitje voor haar. Ze helpt klanten op haar eigen vriendelijke manier en adviseert ook daadwerkelijk. Ze regelt tijdens de vakanties alle werkroosters en zorgt dat deze ingevuld zijn. Kortom, een genot om mee te werken en een goede collega voor iedereen.”

Bianca over Bianca

“Ik ben bij Keurslager van Haaster terechtgekomen omdat mijn moeder Christine er ook werkt. Ik ben erg betrokken bij de winkel en kan goed opschieten met Theo. Ik ben een echte poetser en doe altijd mijn uiterste best. Als ik in een andere winkel ben kan ik me verschrikkelijk ergeren als het er rommelig en niet schoon is. Mijn collega’s zijn ontzettend leuk. De lekkerste producten uit de winkel vind ik biefstuk en de Specials.

In de winkel komen vooral moeders met kleine kinderen en mensen uit het naastgelegen Santpoort. Die mensen hebben nog een binding met de oude winkel van Van Haaster Sr. Een paar jaar geleden is er een nieuw gedeelte in de wijk bijgebouwd, daar komen ook veel nieuwe mensen vandaan.

Ik kook veel zelf. Italiaans eten vind ik het lekkerste. Ik vind het leuk om de ‘Koken met de Keurslager’ uit te pluizen. Ik ben benieuwd hoe de nieuwe ‘Proef…’ eruit komt te zien en wat er allemaal in komt te staan!”

Tips van Bianca

Blijf altijd vriendelijk tegen de klanten.

Geef goede adviezen.

Houd de winkel èn de toonbank netjes en schoon.