Lamsvlees - natuurlijk lekker!

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kunt u braden of roosteren. De lams ribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij hebben voor u altijd vers Hollands lamsvlees.

Hieronder ons assortiment:

  • lamsbout
  • lamslapjes
  • lamskotelet
  • lamsracks
  • lamsrollade
  • lamsfilet
  • lamsshoarma
  • lamszadel
  • lamscarré
  • lamsribbetjes
  • lamsragoutvlees
  • lamspoulet

van Haaster, Keurslager

Ster Bastion 42
1991PN Velserbroek
0235383900

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten